Mike de Held

Mike was een doorsnee, alledaagse man, tot hij op een dag ontdekte dat hij de enige was die het universum kon redden. Hij wist niet hoe of waarom, maar hij wist dat hij het moest proberen. Hij ging op zoek naar de krachtige objecten waarvan werd gezegd dat ze de sleutel waren tot het redden van het universum. Onderweg maakte hij nieuwe vrienden en kreeg hij te maken met gevaarlijke vijanden, maar hij gaf nooit op. Uiteindelijk slaagde hij erin het universum te redden en werd hij een held voor iedereen. Maar nu zijn missie is voltooid, weet hij niet wat hij met zijn leven moet. Tot hij op een dag opnieuw bezoek krijgt van een oude vriend.

Al snel ontdekt hij dat zijn oude baas is overleden en heeft hij een souvenir voor hem achtergelaten: de Key Bearer’s Cape, die hem verandert in een superheld – met onaardse krachten, maar geen herinnering aan wie hij daarvoor was. Mike leeft zijn leven in vrede, terwijl een mysterieuze nieuwe kracht op aarde neerdaalt, met de bedoeling alle zeven oude krachtobjecten te verzamelen. Kan de nieuwste held van de aarde een manier vinden om Sinfiac te stoppen, of zal het oude kwaad winnen?

Sinfiac

UNIT 9

Miracle Mike is nu in orde, behalve in zijn hoofd. Hij voelt zich niet verbonden en begint zijn bestaan ​​in twijfel te trekken. Hij ontwaakt in de wereld van Unit 9, een geheugencrisissimulatie, die hem de meest kritieke gebeurtenissen in zijn leven laat herbeleven, om te bewijzen dat hij het waard is om een ​​held te worden genoemd.

Een mobiele app store is het begin van een succesverhaal van een app, maar de technologie maakt bepaalde soorten informatie ontoegankelijk vanuit de winkel. In het laatste hoofdstuk van ons verhaal gaat het internet over de hele wereld offline, en slechts een paar mensen begrijpen het grote plaatje van wat er gaande is. Wanneer Mike verneemt dat de CEO van Unit 9 van plan is om de app van MIKE in zowel de Apple- als Google-winkels te plaatsen, ontvlucht hij de stad voor de open wildernis. Maar hij heeft weinig tijd om op adem te komen, want de vijand komt tegen hem op. Zijn redding komt eraan, maar hij moet het zelf smeden.

Hij heeft vele levens geleefd en elk symboliseert een principe van zijn wezen dat hij moet beheersen als hij wil zegevieren over het oude kwaad. Hij was Mike de Spartaan, een persoon die op geen enkel front verslagen zal worden. Hij was Thom, een dappere en principiële krijger die uiteindelijk zijn strijd in het Oost-Romeinse rijk verloor. Hij was de oudste zoon van Jilisaville, voor wie wraak onmogelijk was, maar gerechtigheid was zijn recht. Hij was Mirai en uiteindelijk was hij Mike de Held. Nu moet je hem naar de overwinning leiden, om het universum te redden en de hele mensheid te beschermen.

Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *