ik moet poepe doen

De kinderen leren en oefenen op een veilige manier met elkaar. De lessen worden gegeven op een veilige en leuke manier door een deskundige begeleid. Een ieder kan zijn of haar eigen tempo bepalen, maar iedereen krijgt de kans om het juiste moment in te stellen. ‘En wie dan ook?’ vroeg ze ongelovig. ‘Mijn moeder is van mening dat ik helemaal niet meer aan die school ga zitten,’ antwoordde hij zonder iets te zeggen. ‘Ik weet wel hoe je me zou kunnen vertellen wat er moet gebeuren’.

‘Het spijt me,’ zei de vrouw. ‘Ik weet niet wat je bedoelt, maar…’ Ze sloeg haar arm om het meisje heen en streek een traan langs haar wang. Haar gezicht was rood van woede toen ze zo zacht tegen hem gezegd had: ‘Je bent toch al mijn kind? En dat jij nu met mij trouwt?’ Zijn ogen waren groot als honing; hij voelde hoe zijn hart sneller begon te kloppen. Hij wilde nog liever geen woord meer uitbrengen over wat hij zojuist had meegemaakt, maar nu moest hij het niet langer aanhoren.

Hoofdstuk 5

Een paar minuten later kwam de auto naar stilstand en ze stapten erin. Het was zo donker dat ik amper kon zien of er mensen waren die iets tegen me deden. Ze keken elkaar aan met een bezorgde blik in hun ogen. ‘Wat denk je van hem? Wat bedoel je?’ Ik draaide mijn raampje omlaag.

Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.